(Sluiten)

Ik wil hier meer over weten

Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil hier meer over weten!

Neem vrijblijvend en gratis contact met mij op.

Werkwijze aankoopmakelaar Amersfoort


Wij hanteren een werkwijze die afwijkt van de werkwijze van de traditionele makelaar. De traditionele makelaar berekent zijn tarief namelijk op basis van een percentage van de aankoopprijs. Het gevolg hiervan is dat de betreffende makelaar er baat bij heeft als de aankoopprijs hoog is; hij krijgt dan immers een hoger bedrag uitgekeerd. Aangezien wij dit voor de koper niet eerlijk vinden, berekenen wij ons tarief op basis van een percentage van het verschil tussen de vraagprijs en definitieve aankoopprijs. Onze klanten hebben daarmee de zekerheid dat wij onderhandelen tot de laagste prijs is bereikt.


Uiteraard bestaat onze service uit veel meer dan alleen onderhandelen. Je vindt op deze pagina een overzicht van onze werkwijze.

Contact met de verkoper

Je kunt ons inschakelen zodra je een huis in Amersfoort of omstreken op het oog hebt. Wij nemen dan direct contact op met de verkopende partij, zodat de woning niet voor onze neus wordt weggekaapt door een derde partij. Belangrijk vinden wij vriendelijk en collegiaal contact tussen de ver- en aankopende partij om de samenwerking soepel te laten verlopen.

 

Een gratis resultaatscan

Vervolgens voeren wij een gratis resultaatscan uit. Wij voeren namens jou de onderhandelingen en weten dan binnen een paar dagen (meestal binnen 3 à 4 dagen) waar de prijs op uit zal komen. Een beëdigd en zeer ervaren onderhandelmakelaar voert voor jou de onderhandelingen. Hij zal zijn uiterste best doen de onderhandelingen zo succesvol mogelijk te laten verlopen, mede dankzij onze wijze van tariefberekening. De aankoopmakelaar houdt je op de hoogte van iedere stap, en uiteraard kun je hem altijd bereiken voor vragen en/of opmerkingen.

Wil je de woning aankopen voor deze prijs? Dan starten we met de volgende fase: het inschakelen van een bouwkundig specialist en een lokale onafhankelijke taxateur.

 

Een NVM-taxatie

Een plaatselijke NVM-taxateur wordt voor jou ingeschakeld. De taxateur uit Amersfoort taxeert de woning en bekijkt of de vraagprijs redelijk is. De uitkomsten worden opgetekend in een taxatierapport. Dit rapport kun je gebruiken bij alle Nederlandse geldverstrekkers.


NB: Deze service is geheel inbegrepen

Bouwkundig specialist Amersfoort

De technische aspecten van de woning worden beoordeeld door een bouwkundig specialist die wij voor je inschakelen. Je kunt samen met deze specialist nogmaals de woning doorlopen, zodat je de woning zelf direct beter leert kennen. Deze service is tevens inbegrepen.

 

 

Controleren contract

Op het moment dat beide partijen akkoord gaan met de prijs, lopen wij samen met jou het koopcontract door. Wij wijzen je op bepalingen die in jouw nadeel zouden kunnen werken en passen deze in overleg aan.

 

Notariskantoor

Ga je over tot definitieve aankoop? Dan begeleiden wij je uiteraard naar de notaris. Wij controleren voor jou de offerte van de notaris en kunnen, indien gewenst, ook zoeken naar een goedkopere notaris.

 

24-uurs helpdesk

Je kunt naast onze bovengenoemde service ook gebruik maken van onze helpdesk. Wij zullen in de meeste gevallen direct reageren, in andere gevallen ontvang je binnen een paar uur antwoord.

 

Voor vragen over onze werkwijze kun je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.